MY DORO MANAGER

COMPANIA IDEALĂ PENTRU UTILIZATORII DE TELEFOANE

My Doro Manager este un serviciu web comod care oferă deținătorilor de telefoane Doro și mai multă plăcere. Pur și simplu conectați-vă la site și puteți administra cu ușurință setările și conținutul telefonului dvs. de oriunde ați fi. De asemenea, puteți transfera ușor datele către un telefon nou sau puteți permite rudelor sau prietenilor de încredere să vă ofere asistență de oriunde s-ar afla. Și, pentru oricine se gândește să treacă de la un telefon cu funcția Doro la unul dintre smartphone-urile noastre ușor de utilizat, My Doro Manager face tranziția mai ușoară.

     


CUM FUNCȚIONEAZĂ

Connect and Care Network of Carers Assistance button Connect and Care
BUCURAȚI-VĂ DE CONTROL DE LA DISTANȚĂ

VIZIONAȚI TUTORIALE VIDEO

FACEȚI COPII DE REZERVĂ ALE DATELOR IMPORTANTE

My Doro Manager a fost creat cu gândul la seniorii care dețin un smartphone Doro și la cei care îi ajută. Acest site permite persoanelor de încredere cărora li s-a permis accesul să controleze telefonul de la distanță. Ajustați luminozitatea, sunetul sau alte setări. Setați numerele cu apelare rapidă și butonul de asistență. Adăugați contacte și actualizați-le după necesități și multe altele.

Cu My Doro Manager puteți accesa tutoriale utile care vă arată cum să vă bucurați din plin de noul dvs. smartphone. Convingeți-vă cât este de ușor să navigați pe internet, să configurați și să utilizați e-mailul, să adăugați aplicații pe telefonul dvs. și multe altele.

Cu cât utilizați mai mult smartphone-ul pentru a vizita site-urile web preferate, a face fotografii și a înregistra videoclipuri, a adăuga contacte, a utiliza aplicații etc., cu atât mai multe date va acumula telefonul dvs. My Doro Manager este cea mai ușoară cale de a copia de rezervă toate datele importante pentru a putea fi transferate ulterior cu ușurință pe un telefon nou, dacă este necesar.

Connect and Care Shared reminders To do list

S PARTAJAȚI FOTOGRAFII ȘI VIDEOCLIPURI

GĂSIȚI-VĂ TELEFONUL PIERDUT

Doriți o cale ușoară de a partaja fotografii și videoclipuri cu familia și prietenii? My Doro Manager vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a transfera ușor fotografii pe și de pe telefonul dvs., a le organiza în albume și a partaja acele albume cu cei care sunteți convins că se vor bucura de ele.

V-ați pierdut telefonul? Relaxați-vă, trageți aer în piept și conectați-vă pe site-ul Mydoromanager.com de pe orice calculator sau dispozitiv web. De acolo puteți încerca să vă localizați telefonul fie căutându-i locația GPS, fie făcându-l să sune. Și, dacă bănuiți că a fost furat, îl puteți bloca pentru a preveni utilizarea neautorizată.


Doro® | My Doro Manager

My Doro Manager

GĂSIȚI-VĂ TELEFONUL PIERDUT

V-ați pierdut telefonul? Relaxați-vă, trageți aer în piept și conectați-vă pe site-ul Mydoromanager.com de pe orice calculator sau dispozitiv web. De acolo puteți încerca să vă localizați telefonul fie căutându-i locația GPS, fie făcându-l să sune. Și, dacă bănuiți că a fost furat, îl puteți bloca pentru a preveni utilizarea neautorizată.

NU AVEȚI UN SMARTPHONE?
NU VĂ FACEȚI GRIJI!

Pentru seniorii care nu doresc un smartphone, My Doro Manager poate fi utilizat, de asemenea cu telefoanele selectate care dețin funcția Doro*. Dvs. sau ruda dvs. de încredere vă puteți conecta pe Mydoromanager.com pentru

• a modifica unele setări (dimensiunea textului, numerele pentru apelare rapidă, limba și butonul de asistență),

• a adăuga intrări în calendar,

• a edita contactele,

• a partaja fotografii.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Î: Cât costă?

R: Este gratuit.

Î: Care este diferența dintre My Doro Manager și Doro Connect & Care?

R: La fel ca Doro Connect & Care®, My Doro Manager era o aplicație preinstalată pe unele telefoane. Ulterior a fost reproiectată și transformată într-un serviciu web confortabil pentru posesorii de telefoane Doro. Doro Connect & Care®, pe de altă parte, este o aplicație care aduce și mai multă funcționalitate, permițând unei rețele formate din membrii familiei și prieteni să ajute pe cineva la care țin urmărindu-i starea zilnică, răspunzând solicitărilor de ajutor și alarmelor urgente sau păstrând legătura prin serviciul de mesagerie ușor de utilizat - toate acestea într-o aplicație fantastică.

* Telefoanele simple compatibile

Doro 8040