Despre Doro

Bine ați venit într-o viață de zi cu zi mai ușoară.

Doro a introdus in 2007 primul telefon cu adevărat ușor de folosit pentru seniori. Astăzi, întreaga noastră activitate constă în a face lucrurile mai ușor de folosit. Deși câteodată suntem menționați printre companiile foarte mari, clienții noștri sunt interesați mai mult de simplitate decât in a urma alte tendințe.

40 de ani mai târziu -
Și încă puțin rebel

Este greu de imaginat că povestea noastră a început cu un fax. Acest lucru se întâmpla în 1974. Le-am importat din Suedia și am dat o mână de ajutor la desființarea unui monopol în telecomunicații. Acum, îi ajutăm pe alții să obțină propriile victorii personale. Cum? Prin adoptarea tehnologiei moderne prin care este mai ușor de auzit, citit și utilizat - permițând oamenilor să păstreze legătura, să se bucure mai mult de viață și să se simtă mai în siguranță.

Nu numai pentru seniori -
Vârsta este doar un număr

După cum se vede, multe persoane, care nu se consideră a fi seniori, ne apreciază, de asemenea, produsele. Știm, în urma discuțiilor cu ei, cât de mult le displace să fie puși pe categorii. Sau să se facă referire la ei utilizând numere. Ei sunt aici de mult. Au văzut multe. Și știu ce vor.

Design by Doro - Păstrați-l simplu. Faceți-l să impresioneze.

Este ușor să complici lucrurile și să le faci neatrăgătoare. Provocarea este să le faci simple și cu bun gust. De la ultimul nostru telefon mobil cu amplificator sau telefon fix, la următoarea generație de smartphone-uri sau aplicații ușor de utilizat, echipele noastre de proiectare au un singur obiectiv de atins: să îl păstreze simplu, fără a-l face neatractiv. Ușurința în utilizare, asociată cu forma, sunetul, ergonomia și experiența vizuală bune sunt elementele care fac produsul nostru impresionant. Și, deși suntem mândri că am câștigat câteva premii internaționale pentru design și inovație, cel mai mult ne bucură aprecierile utilizatorilor obișnuiți


TeleCare

Pentru libertate și demnitate
Doro Care este o divizie a Doro dedicată în întregime ideii de a ajuta seniorii să continue să trăiască independent acasă, cu demnitate, încredere și în siguranță. Aceste produse sunt proiectate să fie stimulatoare și să ofere siguranță, fără a fi stigmatizatoare. Aflați cum soluțiile noastre TeleCare „neconvenționale”, disponibile prin intermediul serviciilor moderne de asigurare a independenței permit oamenilor să aibă mai multă autonomie și să primească totuși ajutor atunci când au nevoie. Vizitați site-ul web Doro Care